Jet Grouting & DSM

Jet Grouting este o tehnologie care vă permite să schimbați caracteristicile de rezistență și stabilitate ale solului, datorită cimentării prin injecție a solurilor (saturația acestora cu suspensie de ciment sub presiune ridicată), astfel controlând densitatea solurilor în funcție de cerințele de proiectare și condițiile terenului.

 

Această tehnologie este deosebit de eficientă în cazul solurilor înmlăștinite sau în cazul unor soluri cu caracteristici instabile, de la nisipuri, argile moi, până la pietriș.

 

De asemenea, cu ajutorul lui Jet Grouting este posibil să se construiască un perete în sol sau o palisadă hirdroizolantă cu proprietăți de anti-filtrare sporite, precum și coloane cu un diametru de până la Ø 2000 mm.

 

DSM (Deep Soil Mixing) este o metoda complexă de utilizare a tehnologiei Jet Grouting plus amestecarea solului. Această tehnologie permite obținerea unui diametru stabil de jet-coloane cu un diametru de până la Ø 1200 mm.

 

Domeniul de aplicare este același ca și cel al tehnologiei Jet Grouting: permite obținerea unui rezultat mai controlat atunci când este utilizat în diverse condiții geologice complexe.

 

Aceste tehnologii, în multe cazuri, reduc în mare măsură costurile de executare a fundațiilor, spre deosebire de alte metode.

 

Jet Grouting & DSM

другие услуги